• Vi giver dig hele farvepaletten

  • Vi giver dig hele farvepaletten

Alt i facademaling

Hos JBN Malerfirma A/S er vi eksperter i facademaling. Med vores erfaring og redskaber, kan vi klare langt de fleste opgaver af facademaling i høj kvalitet. Vi udfører facademaling for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Ind- og udvendig malerarbejde

Hos JBN Malerfirma A/S er vi eksperter i både ind- og udendørs malerarbejde. Med vores erfaring og redskaber, kan vi klare langt de fleste opgaver i høj kvalitet. Vi udfører malerarbejdet for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Maling af gulve

Her hos JBN Malerfirma A/S udfører vi alt i maling af gulve. Vi kan klarer langt de fleste opgaver, så du kan roligt kontakte os. Vi udfører for både private og erhverv. Kontakt os i dag og hør nærmere og få et godt tilbud på maling af gulve.

Rådgivning i farve- og materialevalg

Her hos JBN Malerfirma A/S kan du få professionel rådgivning til farve- og materialevalg, når du samarbejder med os. Vi har fokus på dine behov, hvilket sikrer dig de rigtige valg, når det kommer til farve- og materialevalg.

Opsætning af tapeter

Her hos JBN Malerfirma A/S har vi et godt netværk af samarbejdspartnere, hvilket betyder vi kan tilbyde dig professionel opsætning af tapeter, glasvæv og filt. Kontakt os i dag og hør nærmere, og få et godt tilbud på din opgave.

Søger du hjælp til andre maleropgaver?

Søger du hjælp til en opgave, som vi ikke lige har nævnt her på siden? Har du spørgsmål eller lignende? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Derfor skal du vælge os

Fast lav pris

Faste lave priser på alle maleropgaver og rådgivninger. Ingen former for skjulte ekstra udgifter, af nogen slags.

Kvalitet til tiden

Vi leverer altid til tiden og overholder altid aftalte betingelser. Du er derfor garanteret en seriøs malermester.

Tilfredse kunder

Vi har fokus på vores kunder. Vi er til rådighed og hjælper med alle spørgsmål og problemer, der måtte opstå.