Kvalitet, godt håndværk og faglig dygtighed

JBN Malerfirma A/S

Hos JBN Malerfirma A/S leverer vi ikke bare malerarbejde. Vi leverer kvalitet i vores arbejde, godt håndværk og faglig dygtighed. Vi har fokus på et flot finish og faglig stolthed i alt arbejde vi leverer. Vores materialer bliver brugt i overensstemmelse med formålet, da vi gerne vil have at resultatet bliver rigtig godt.

Dygtige og pålidelige fagmænd

Hos JBN Malerfirma A/S har vi kun dygtige og pålidelige fagmænd der kan udføre den opgave du skal have løst, til din fulde tilfredshed. Vi tilbyder professionel malerarbejde og klarer både inde- og udendørs opgaver. Vi er en flok dygtige malere, der har sans for detaljen, og altid er nøjagtige i vores arbejde. Vi sikrer en veludført finish, holdbarhed og høj slidstyrke.

Vi sikrer et smukt resultat med sans for detaljerne, og professionel vejledning. Vi finder de farver der passer til dig, det er vigtigt for os at nå frem til en harmonisk løsning. – Du skal føle dig tilpas i det nye rum. Vi sikrer faglig viden der dækker vedligeholdelse og renovering. Vi går altid til bunds i arbejdet. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

En virksomhed med en del års erfaring i branchen

JBN Malerfirma A/S arbejder på en del års positiv udvikling og erfaring. Siden opstart har vi hjulpet en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Vi hjælper med alle former for maleropgaver – både store som små.


Derfor skal du vælge os

Fast lav pris

Faste lave priser på alle maleropgaver og rådgivninger. Ingen former for skjulte ekstra udgifter, af nogen slags.

Kvalitet til tiden

Vi leverer altid til tiden og overholder altid aftalte betingelser. Du er derfor garanteret en seriøs malermester.

Tilfredse kunder

Vi har fokus på vores kunder. Vi er til rådighed og hjælper med alle spørgsmål og problemer, der måtte opstå.